Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kelberg tipper til Cronholt

Søgeord:

1. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2307 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Lastas leverer ny tippeladstrailer til Cronholt Transport.

Lastas leverer ny tippeladstrailer til Cronholt Transport.Cronholt Transport A/S, har netop fået leveret deres første nye fireakslede Kel-Berg rundtippelads trailer ud af en ordre på to, fra Lastas i Hedensted.

 

Den nye Kel-Berg trailer er en 48 m3 tiptrailer med længdevanger opsvejsede i I-profil, hvilket gør chassiset ekstra stabilt. Traileren har en totalvægt på 48.000 kg og kører på fire nitons BPW-aksler med skivebremser, som er hængt op i orginal luftaffjedring. Første aksel er løftbar mens den fjerde aksel er selvstyrende.

 

Kassens sider/bund er fremstillet af rullet svøb på en 7 mm aluplade, som er ekstra slidstærk. Bunden er forstærket med en ekstra 7 mm plade og beklædt med 4 mm Hardox. Bagklappen er af 40 mm kraftige og tophængte aluprofiler. Tophængslerne er flyttet 180 mm frem, for at få 10 % større åbning ved aflæsning.

Skuffen er udbygget og tilpasset til at arbejde sammen med asfaltmaskiner, og har pneumatisk åbne- og lukkesystem. Kassen er isoleret med 100 mm isolering og beklædt med en spejlblank og rustfri stålplade. På toppen er der monteret en kraftig rullepresenning med rør.

 

Den nye trailer er leveret af Anders Larsen, Lastas.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com