Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kinesisk dækaftale i Skandinavien

Søgeord:

2. februar 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

637 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Westlake Tyres og TIP Trailer Services indgår aftale.

Westlake Tyres, der er produceret af kinesiske Zhongce Rubber, har indgået stor dækaftale med TIP Trailer Services i Skandinavien.

 

Det skriver selskaberne i en pressemeddelelse.

 

Aftalen mellem DSV Road NV, den eksklusive distributør af Westlake Tyres i Skandinavien, og TIP Trailer Services Nordic indebærer levering af en stor mængde af dæk, der skal bruges og promoveres på TIP Trailer Services værksteder i Skandinavien på ti lokationer i Norden det første år, lyder det.

 

- Dette er et stort og vigtigt skridt for Westlake Tyres og DSV i at udvide deres partnerskaber og fremme Westlake Tyres i Skandinavien, siger Flemming Steiness, General manager i DSV Equipment.

 

DSV Road NV har udvidet med flere aktiviteter ud over sine transportydelser for yderligere at styrke sin forretningsposition og få mere kontrol over sin operationelle flådestyring. I 2016erhvervede DSV de eksklusive distributionsrettigheder for Westlake Tyres, og har siden da tilbudt Westlake til egne vognmænd samt transportvirksomheder i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Martin Nielsen, Country Operations Manager for TIP Trailer Services Sverige:

 

- På TIP Trailer Services Nordic arbejder vi løbende på at diversificere vores dæktilbud for at imødekomme vores kunders forskellige behov. Derfor går vores aftale med Westlake Tyres hånd i hånd med denne strategi. Kvaliteten af Westlake-dækkene, der er blev fulgt nøje af vores organisation, har gjort det nemt for os at vælge mærket af indlysende årsager. Dækket fungerer yderst tilfredsstillende og er et godt `value-for-money` produkt, hvilket er grunden til, at vi har tilføjet Westlake til vores dækportefølje, siger Martin Nielsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk