Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kinesisk selskab overtager TIP Trailer services

Søgeord:

28. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2258 gange

Læses i øjeblikket af:

1

GE Capitals TIP Trailer Services solgt til HNA Group Company Limited.

GE Capitals TIP Trailer Services solgt til HNA Group Company Limited.HNA Group Company Limited (HNA), Kina, der er en førende spiller på det Europæiske marked for leasing, udlejning og serviceydelser indenfor servicesektoren har meddelt, at de har aftalt at købe GE Capitals TIP Trailer Services, der er en af det europæiske markeds førende leverandører af leasing, udlejning og service løsninger i transportbranchen.

 

Handlen er betinget af blandt andet myndighedsgodkendelser.

 

Efter handlens gennemførelse vil TIP råde over et netværk, som omfatter 48 filialer i 16 europæiske lande, med mere end 100 udlejningsdepoter, samt mere end 50 serviceværksteder og 100 servicevogne.

Mere end 45.000 transportenheder.

- Købet af TIP passer strategisk godt ind i HNA koncernens eksisterende portefølje af logistik, flyselskab, lufthavn, finansielle tjenesteydelser, fast ejendom, turisme, shipping og detailvirksomheder, og der er et betydeligt synergipotentiale mellem TIP og HNAs logistik og finansielle tjenesteydelser. Vi er en gruppe, der er engageret i vækst og er ivrige efter at kunne gøre købet færdigt og sige velkommen til dette nye supplement til vores succesfulde portefølje af virksomheder, siger Adam Tan, næstformand og formand for HNA Group.

HNA har søgt efter at kunne foretage strategiske investeringer i virksomheder i verdensklassen, som fokuserer på innovation, vækst og som har et godt manegement. Med købet af TIP kan HNA fortsætte gennemførelsen af vores langsigtede vision indenfor dette felt. Handlen vil styrke TIPs servicetilbud idet der er forventninger om væsentlige strategiske investeringer og vækst.

 

-Dette er et spændende og positivt skridt fremad for TIP Trailer Services, siger Bob Fast, President og CEO for GE TIP Trailer Services.

 

- Det er en god nyhed for vores medarbejdere, og TIP vil fortsat være en pålidelig og langsigtet partner med solid økonomisk opbakning fra en førende global virksomhed, der er parat til at investere i virksomheden. I overgangsperioden, vil vi fortsætte driften som hidtil, og levere den samme høje kvalitet med det samme serviceniveau til vore gode kunder.

Strategiske vækstmuligheder

Bharat Bhise, Chief Executive Officer hos Bravia påpeger, at det, at bringe TIP og HNA sammen styrker både dybden og bredden af den logistiske kapacitet til at opfylde kundens behov.

 

- Vi er begejstrede over de kombinerede strategiske vækstmuligheder, dette køb medfører og tror at resultatet er at begge selskaber vil blive stærkere positioneret. Dette er en ægte win-win opkøb, siger Mr. Bhise.

 

Som en stor multi-industri gruppe af virksomheder, dækker HNA Groups forretningsmæssige omfang logistik, lufttransport, lufthavnsmanagement, hotelmanagement, fast ejendom, detailhandel, turisme og andre beslægtede industrier. Den globale koncern beskæftiger omkring 120.000 medarbejdere og opererer i 12 lande rundt omkring i verden.

 

Gruppen stræber efter at nå et fælles mål om at positionere HNA Group som verdens førende integrerede udbyder inden for turisme, transport og logistikindustrien.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com