Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kinesiske skibsbyggere på dansk visit

Søgeord:

19. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2261 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Virksomheder fra Det Blå Danmark kan den 9. december møde repræsentanter fra den kinesiske skibsbygnings industri på et heldagsseminar i København arrangeret af Udenrigsministeriet.

Virksomheder fra Det Blå Danmark kan den 9. december møde repræsentanter fra den kinesiske skibsbygnings industri på et heldagsseminar i København arrangeret af Udenrigsministeriet.Seminaret er et flere arrangementer der er aftalt i forbindelse med, at en maritim kinesisk delegation - som tæller repræsentanter fra kinesiske ministerier, organisationer og værfter - besøger Danmark, oplyser Danmarks Rederiforening.

 

Seminaret giver blandt andet de deltagende virksomheder mulighed for at demonstrere produkter og kompetencer for de kinesiske beslutningstagere, ligesom seminaret er en anledning til at blive opdateret på allerseneste udvikling inden for den maritime kinesiske industri.

 

Deadline for tilmelding er fredag d. 29. november. Tilmelding skal ske til handelsrådgiver ved Danmarks ambassade i Beijing: Morten Kruse, morkru@um.dk, tlf. +86 10 8532 9992.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com