Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Klaus Hansen forlader Mercedes-Benz CPH

Søgeord:

1. december 2014  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

3072 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Mercedes-Benz CPH’s salgsdirektør for erhvervskøretøjer går til svensk topchefstilling.

 

Efter knap 4 år som Salgsdirektør for Erhverskøretøjer hos Mercedes-Benz CPH er Klaus Hansen 1.december 2014 tiltrådt stillingen som adm. direktør (VD) for Solaris Sverige AB, der er et 100 procent ejet datterselskab af Solaris Bus & Coach S.A.

Solaris Bus & Coach er en væsentlig europæisk producent by- og intercity busser i Europa.

 

- Produktionen af busser og sporvogne eksporteres til 28 lande. Sverige er det største marked i Skandinavien og jeg ser frem til at stå i spidsen for den fremtidige vækst på det svenske marked. Jeg vender på den måde tilbage til udgangspunktet – nemlig busser og ikke mindst den kollektive transport, siger Klaus Hansen.

 

Han har arbejdet med motorkøretøjer i 39 år. Størstedelen af karrieren har handlet om busser – herunder 14 år som leder af en offentlig transport operatør i Danmark. Dermed har Klaus Hansen opbygget et indgående kendskab til såvel leverandør- som operatørsiden.

Ifølge en pressemeddelelse fra Solaris Bus & Coach S.A. i Polen, så skal Klaus Hansen udvikle og udvide busproducentens position på det svenske marked via et strategisk fokus på kundetilfredshed på såvel levering som eftermarked.

 

Solaris Bus & Coach er et polsk familiefirma, der især er kendt for sine bybusser, men selskabet producerer også rute- og turistbusser og sporvogne.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com