Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Klaus Topholm ny direktør i Hedorfs Fond

Søgeord:

1. september 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

614 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Afløser Anne Guinot.

Klaus Topholm er fra 1. februar 2018 udnævnt til direktør for Hedorfs Fond.

 

Klaus Topholm, som er 50 år, har en baggrund som underdirektør i Dansk Erhverv med fokus på transportområdet samt underdirektør hos Danske Speditører. Desuden har Klaus Topholm igennem hele sin karriere arbejdet med uddannelse og kompetence udvikling hos såvel DTU, Mannaz samt som selvstændig konsulent.

 

-Hedorfs Fond, hvis formål er at støtte studerende som vil til udlandet for at uddanne sig inden for transport og handel samt at yde støtte til specifikke projekter inden for transportområdet, får med Klaus en særdeles kompetent direktør, siger Lars Frederiksen, bestyrelsesformand i Hedorfs Fond.

 

-Klaus bibringer viden om transportområdet samt kompetencer inden for undervisning og uddannelse og vil som sådan kunne være med til at styrke Fondens daglige arbejde.

-Jeg har gennem en lang årrække arbejdet i – og med – transportområdet og i den forbindelse også gennemført flere projekter, som har fået støtte af Hedorf Fond, siger Klaus Topholm.

 

-Dette har gjort, at jeg ud over at have fulgt Fonden gennem en årrække også kender til den forskel Fondens støtte og anerkendelse gør for mennesker og udvikling.

 

Klaus Topholm afløser direktør Anne Guinot, der har administreret Fonden siden 1986 sideløbende med sin stilling som direktionssekretær i henholdsvis Transportkompagniet Nord A/S, ASG, Danzas og DHL.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com