Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

KLC leverer maskintrailer til norsk kunde

Søgeord:

12. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2324 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Helge Flåtelien Transport AS, Porsgrunn, Norge har netop fået leveret en ny treakslet maskintrailer.

Helge Flåtelien Transport AS, Porsgrunn, Norge har netop fået leveret en ny treakslet maskintrailer.Helge Flåtelien Transport AS, Porsgrunn, Norge har netop fået leveret en ny treakslet maskintrailer, der er 13,6 m lang og bl.a. udstyret med el-hydrauliske ramper. Traileren har også et udtræk på 6,0 m og kan forbrede til 3,0 m. Kongebolten er konstrueret til et tage et tryk på 22 tons og den tilladte tekniske totalvægt på maskintraileren er 52 tons.

 

Akslerne er af mærket BPW i størrelsen 10 tons med tromlebremser og hængt op med luftaffjedring i ekstra kraftige luftbælge. Den forreste aksel kan løftes ved tomkørsel og den bagerste aksel er styrende. Hjulstørrelsen er 245/70 x 17,5 og chassiset er zinkbehandlet inden det er lakeret.

Der er kraftige surringsringe i begge sider, nedfældet i kantramme, samt tilsvarende udvendig i kantskinnerne. På tværs af bunden er monteret Bevola surringsskinner, og der er integreret 63 mm Bevola kæpstokhuller med løsecontainerlåse, samt galvaniserede kæpstokke så godset uanset omfang og vægt altid kan surres sikkert fast.

 

I forenden er der aluramper og ladsider med Kinnegrip stolper på reposen samt en rustfri værktøjskasse.

 

Alle kabler er samlet i en el-boks i bag, hvorfra alle kabler er trukket ud til de enkelte lamper, så man undgår unødige samlinger.

 

Den nye maskintrailer er leveret af KLC A/S i Kolding, hvor Hans Jørgen Jensen har stået for salget.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com