Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

KLC leverer maskintrailer til Norge

Søgeord:

17. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Arne Qvale Transport investerer i ny maskintrailer

Arne Qvale Transport investerer i ny maskintrailerAfsenderen er KLC A/S i Kolding, der netop har leveret den nye nedbyggede maskintrailer til kunden med adresse i Vanse ved Kristiansand, Norge.

 

Maskintraileren har en længde på 13,6 meter og en totalvægt på 48 tons, der fordeler sig med et 18 tons stort tryk på kongetappen og 30 tons på de tre aksler.

 

Chassis er udført i en svejset konstruktion med en indbyrdes afstand mellem tværvangerne på 35 til 40 cm., der giver en stærk og solid bundkonstruktion.

 

Traileren er i øvrigt udstyret med et magasin i begge sider, værktøjskasse, 14 par kraftige surringer, 6,3 cm. runde kæpstokhuller i sider og midten samt 20 kæpstokke med en længde på 1,2 meter.

De tre BPW 10 tons aksler har tromlebremser og er ophængt med luftaffjedring. Der er bogielift på den forreste aksel, mens den bagerste aksel er selvsporende.

 

Akslerne sidder placeret med en akselafstand på 1,35 meter mellem de to forreste aksler og 2,25 meter mellem de to bagerste aksler, det som i fagsproget kaldes en rigtig Norgesbogie.

 

Dækkene af M + S typen er velegnet til vinterkørsel og i størrelsen 235/75 x 17.5”.

 

Alle lamper er af LED-typen, og ladet er udstyret med Kinnegrip stolper samt 80 cm. høje eloxerede aluminiumssider.

 

Bunden er en version med plankegulv i hårdtræ med omegaprofiler. Løse containerlåse passer i kæpstokhullerne,og en løs repos bruges ved transport af langgods eller containere.

Traileren er solgt af Hans Jørgen Jensen, KLC.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com