Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

KLM overvejer ny dansk destination

Søgeord:

5. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2301 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det hollandske flyselskab KLM er en stadig stigende trussel for SAS på det skandinaviske hjemmemarked.

Det hollandske flyselskab KLM er en stadig stigende trussel for SAS på det skandinaviske hjemmemarked.I dag flyver KLM til 14 destinationer i Norden, herunder København, Billund og Aalborg i Danmark.

 

Men der kan muligvis være mere på vej til det danske marked. Det afslører Air France-KLM´s nordeuropæiske chef, Ryanne van der Eijk, i en samtale med CHECK-IN.dk.

 

-Vi kommer til at vokse i Norden på en kombination af flere frekvenser og nye destinationer. Vi har netop åbnet en rute fra Amsterdam til Ålesund i Norge, og vi kommer helt sikkert til at etablere endnu en rute til Norge, fortæller Ryanne van der Eijk til check-in.dk.

 

Hun understreger dog, at det først bliver efter 2014, at den nye norske rute kan blive en realitet.

På spørgsmålet om, hvorvidt der er mere at komme efter i Danmark, svarer Ryanne van der Eijk: "Vi har en fjerde destination i kikkerten, men mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt.

 

Lufthavnen i Odense ligger midt i mellem København og Billund, så den kan formentlig udelukkes. Esbjerg Lufthavn ligger for tæt på Billund, og offshore-trafikken til Amsterdam udgår allerede derfra i dag. Det virker heller ikke som en realistisk mulighed, at KLM vil etablere sig med en rute til Aarhus eller Karup, da det vil kannibalisere på Amsterdam-ruten fra Aalborg i nord og Billund i syd.

 

Tilbage er blot Sønderborg Lufthavn, som måske heller ikke er så usandsynlig endda. Siden foråret 2012 har der været direkte motorvejsforbindelse til den syddanske lufthavn fra E45-fletningen ved Tinglev, hvilket har forbedret tilgængeligheden.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com