Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Knudepunkt gavner konkurrence-evnen

Søgeord:

11. november 2015  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1028 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nyt transportcenter viser vejen for hele branchen.

Padborg er Danmarks absolutte transportknudepunkt, når det handler om vejgodstransport.

 

Det glæder Jacob Chr. Nielsen, , administrerende direktør i ITD, at man har fået det nye Padborg Transportcenter på benene, der fremover skal sikre ordentlige faciliteter for lastbilchauffører og virksomheder i området.

 

- Det, vi ser her, er i mine øjne et eksempel til efterfølgelse for andre regioner i resten af Transport-Danmark. Jo bedre faciliteter vi kan tilbyde branchen, jo mere kan vi fastholde et professionelt erhverv. Jeg så gerne, at lignende konstruktioner dukker op i andre regioner i Danmark, og jeg ved, at man allerede arbejder med lignende tanker flere steder i landet, siger Jacob Chr. Nielsen.

 

Padborg Transportcenter skal fremover bidrage til at sikre erhvervets interesser og arbejdspladser for de knap 100 transport-og logistikvirksomheder beliggende i området samt områdets 70 servicevirksomheder. Tilsammen er mere end 3.000 medarbejdere beskæftiget inden for disse erhverv. Bag foreningen Padborg Transportcenter står en række lokale virksomheder sammen med Business Aabenraa og Aabenraa Erhvervsforening.

Også transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt (V) var begejstret, da han mandag talte ved den officielle indvielse i FDE Center i Padborg.

 

- Vi har brug for den slags projekter i Danmark, fordi de forbedrer konkurrenceevnen for erhvervslivet, sagde transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt.                

                                                  

Padborg Transportcenter sender dagligt 4.500 lastbiler ud i Europa til over 1.000 destinationer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com