Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Knudsen Service overtager tilladelsesafdeling fra kollega

Søgeord:

25. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2433 gange

Læses i øjeblikket af:

1

BH International Momsagenturs tilladelsesafdeling er solgt til Knudsen Service.

BH International Momsagenturs tilladelsesafdeling er solgt til Knudsen Service.Med virkning fra den første oktober har Knudsen Service v/Ulrik Knudsen, Randers overtaget hele forretningsdelen med tilladelsesservice fra BH International Momsagentur ApS i Padborg.

 

Knudsen Service har en stor opdateret knowhow og mange år på bagen indenfor området special- og sværgodstransporter i såvel ind som udland.

 

Fra firmaets kontorer i Randers og Tyskland udfærdiges nationale og internationale transporttilladelser, samt planlægning og imødegåelse af alt hvad en sådan transport kan udløse af udfordringer.

 

- Vi har en række særdeles kompetente medarbejdere, som kan yde kunderne den bedste service i alle døgnets 24 timer, og gennem årene har vi opbygget et stort netværk af professionelle samarbejdspartnere, som gør det muligt at løse enhver opgave i alle de europæiske lande. Mange af opgaverne foregår om natten, og vi har derfor en døgnservice, som gør, at både samarbejdspartnere og kunder får en god service, siger Ulrik Knudsen.

Per Skourup og Birthe Hansen fra BH International Momsagentur har gennem de sidste mange år været en af vore særdeles gode samarbejdspartnere, og vi glæder os til i fremtiden, at kunne servicere deres kunder, slutter Ulrik Knudsen.

 

Det er ikke første gang Ulrik Knudsen har overtaget en virksomhed indenfor feltet.

 

I april 2005 overtog Ulrik Knudsen således Hans Ovesen Sværgodsservice i Horsens med tilhørende følgebilsforretning.

 

Birthe Hansen etablerede sin virksomhed med momstilbagebetaling i 1968, og siden 1978 og frem til i dag har det været Per Skourup, der har stået for tilladelserne.

 

- Jeg overdrog momsforretningen til mine to sønner for 26 år siden, hvor jeg var på Transitgården, og efter jeg holdt op der, blev jeg ansat ved mine to sønner, hvor jeg hjalp Per Skourup med tilladelser. Når Per Skourup holder op, arbejder jeg videre med momsen, siger Birthe Hansen til TTN.

Der følger således ingen medarbejdere med over, idet Per Skourup går på en velfortjent pension, mens Birthe Hansen fortsætter med momsafdelingen.

 

Knudsen Service har tre medarbejdere hjemme i Randers og tre medarbejdere i Tyskland.

 

På billedet ses Per Skourup og Ulrik Knudsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com