Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kø-kørsel i udsigt

Søgeord:

13. maj 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

609 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Spor- og vejarbejde kan påvirke pinsetrafikken.

I forbindelse med pinsen tager mange af os på familiebesøg eller en tur i sommerhus. Det kan give mere trafik på vejene på tværs af landet.

 

Ligesom i forbindelse med Kristi himmelfart skal Banedanmark renovere skinner mellem Odense og Nyborg og erstatter togene med togbusser. Dermed bliver motorvejene ekstra belastet. Det igangværende vejarbejde på Køge Bugt Motorvejen med hastighedsbegrænsning på 80 km/t kan også være med til at forsinke bilisterne på den strækning.

 

Det er især om eftermiddagen og aftenen fredag den 13. maj, hvor myldretidstrafik og ferietrafik bliver blandet sammen, at bilisterne skal være forberedt på kødannelser. Udrejsetrafikken bevæger sig fra Hovedstadsområdet mod Fyn og Jylland samt sydover mod Tyskland. Om lørdagen vil det især være i og omkring de store byer, samt på strækninger mod sommerhus- og feriehusområder på vestkysten, at trafikken er tættest.

Hjemrejsetrafikken plejer at fordele sig mere jævnt end udrejsetrafikken. Men vær opmærksom på, at der i morgenmyldretiden tirsdag den 17. maj kan være flere biler på vejene på grund af trafik fra sommerhusområderne.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com