Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Køletrailer til Anders og Steen

Søgeord:

10. april 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

899 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny transport til frilandsgartnerier.

Anders og Steen Hansen I/S har modtaget en ny 3-akslet Kel-Berg / Lamberet-køletrailer.

 

Anders og Steen Hansen er et lille gartneri med en lille vognmandsvirksomhed ved siden af. Den nye køletrailer skal bruges til kørsel af grønsager for flere små frilandsgartnerier. Vognmanden og det tilhørende gartneri har deres faste leverancer på Fyn, i Jylland og lidt i Holland.

 

Den nye letvægtskøletrailer er udstyret med en Carrier kølemaskine og har en totalvægt på 39.000 kg. Traileren kører på 3x9 tons BPW aksler med skivebremser og original BPW luftaffjedring.

Chassiset er i kvalitetsstål, med længdevanger opsvejst i I-profil og med tværvanger, som gør chassiset ekstra stabilt. Bagdørsrammen er fremstillet af rustfrit stål og har 2 bagdøre, som ved åbning giver fuld læsseåbning. Monteret med gummilister med 4 læber. Kraftige dørlukkere af aluminium, hvor det er muligt at toldforsegle og at aflåse med hængelås.

Bagpå traileren er der monteret Lamberet’s nye patenterede stødpuder, som er byggede op af stål og gummi. Derved bliver de op til 8 gange stærkere end traditionelle buffers. Lamberet er op til 16 procent bedre isoleret end konkurrenterne. Derved sikres den ubrudte kølekæde.

Den nye køletrailer er leveret af Anders K. Larsen fra LASTAS A/S

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com