Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kør 100 km/t på flere motortrafikveje

Søgeord:

27. september 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

574 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Opgradering er i gang.

Vejdirektoratet er gået i gang med at opgradere en række motortrafikvejsstrækninger fra 90 til 100 km/t. Det sker som følge af en ændring af færdselsloven, som Folketinget vedtog den 3. maj.

 

Bilisterne har allerede fået glæde af opgraderingen på strækningen fra Holbæk til Vig, hvor det i sommeren blev tilladt at køre 100 km/t.

 

I øjeblikket arbejdes på også at opgradere strækningerne Bredsten-Vandel, Sdr. Borup-Assentoft, Løgten-Bale, Bale-Ugelbølle og dele af Næstved Nordlig omfartsvej.

 

Opgraderingerne indebærer blandt andet, at der etableres nye midterautoværn for at øge sikkerheden, når hastigheden sættes op.

 

- Jeg er glad for, at opgraderingerne er i gang, så bilisterne får lov til at sætte hastigheden op på udvalgte veje rundt omkring i landet. Ved at øge hastigheden på de motortrafikveje, som er egnet til hurtigere kørsel, gøres det nemmere at komme fra A til B. Det hjælper på mobiliteten i samfundet og er til glæde for bilisterne, siger transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt.

 

Strækningerne, hvor det bliver muligt at køre 100 km/t fremfor de nuværende 90 km/t, åbnes i takt med at opgraderingerne færdiggøres i tiden frem til og med 2017.

Transport Tidende på mobilen:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com