Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Køreklar klokken 7

Søgeord:

10. marts 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1189 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Innight-service har gjort TNT til en vigtig medspiller for succesvirksomheden Carglass®

 

Når et stenslag har ødelagt udsigten gennem forrudenfor danske bilister, så ringer flere og flere af dem til Carglass. Virksomhedens medarbejdere kan ikke bare reparere mindre glasskader – typisk fra stenslag, men også udskifte hele ruder i bilerne. Det foregår typisk, der hvor det passer kunden bedst.

 

Det vil sige, at Carglass teknikere kører ud til typisk kundens bopæl eller arbejdsplads og fixer problemet på stedet.

- Derfor er logistikken en helt afgørende forudsætning for vores service, siger logistikchef Thomas P. Jakobsen fra Carglass.

- Vores kunder forventer, at vi kan løse opgaven inden for kort tid – helst næste dag. Derfor er det meget vigtigt, at vores mobile teknikere ikke skal vente på de forruder, når de møder klokken syv om morgen.

TNT ind i 2014

Carglass er meget tilfredse med TNT’s InNight-service, der sikrer forrudespecialistens teknikere kan køre ud til kunderne fra morgenstunden.

- Vi sendte opgaven ud i tender sidste år. Her var fokus på rettidighed, pris og kvalitet, fortæller Thomas P. Jakobsen.

 

- Der er mange transportvirksomheder, der tilbyder levering næste dag før klokken syv. Når vi valgte TNT efter opgaven var udbudt sidste år, så skyldes naturligvis, at de kunne opfylde vores krav til en rimelig pris. Men også, at målte og vejede de samme ting som Carglass gør. Og jeg må tilstå, at jeg er blevet positivt overrasket.

- Det skylds først og fremmest deres daglige rapporteringer og opfølgning på eventuelle problemer med leveringer. Sker der et eller andet, så får vi besked i den rapport vi modtager på mail hver morgen. Det betyder, at problemer bliver taget i opløbet, samtidig med vi kan finde mere langsigtede løsninger, hvis der er behov for det.

Han roser TNT for en realistisk rapportering, herunder feedback fra de chauffører, der ikke har kunnet aflevere fragten.

- Samtidig gør kameraovervågning det muligt, at afgøre hvad der er gået galt, hvis der er skader på godset. Her er TNT åbne og ærlige, så vi i fællesskab kan få løst problemer med eksempelvis pakningen. Det betyder alt sammen, at vi har en mærkbart bedre logistik og dermed kundeservice i dag, slutter Thomas P. Jakobsen.

 

Læs mere om TNT Innight-service

 

FAKTABOKS

Carglass i Danmark modtager forruder og andre bilruder fra koncernens europæiske hovedlager i Belgien. Dels ved ugentlige leveringer med lastbil til det danske selskabs lager i Brøndby, og dels ved ekspres-leveringer af for-, side og bagruder, der ikke er på lager i Brøndby, på kassevogne i løbet af ugen.

Bilruderne distribueres dagligt videre ud til Carglass danske afdelinger fra hub’en i Brøndby.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com