Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kolde udvidelser i Hirtshals

Søgeord:

20. maj 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1501 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nye kølefaciliteter hos Claus Sørensen.

Frysehuskæden Claus Sørensen A/S har netop taget selskabets nye faciliteter på Hirtshals Havn i brug, og det endda før den oprindelige tidsplan.

 

 

Claus Sørensen har øget kapaciteten på frys og køl på Hirtshals Havn væsentligt, og har med den seneste udvidelse øget den eksisterende frysehuskapacitet med over 12.400 pallepladser, lyder det i en skriftlig meddelelse.

 

Frysehuschef hos Claus Sørensen, Morten Jensen:

 

- Med det nye frysehus har vi udvidet frostkapacitet med over 40 procent, således at vi samlet set kommer over 28.300 pallepladser på Hirtshals Havn. Samtidigt har vi udvidet vores kølekapacitet til 2.000 pallepladser, hvilket er over en fordobling i forhold til tidligere, og vi har mulighed for at øge yderligere, siger Morten Jensen.

Claus Sørensens beslutning om at udvide på Hirtshals Havn er blevet gjort for at dække både den nuværende såvel som kommende efterspørgsel, som virksomheden oplever i Hirtshals. Det nye byggeri er opført i forlængelse af Claus Sørensens eksisterende faciliteter på Hirtshals Havn og ligger i kort afstand fra både kajen og den nye landudvidelse på 250.000 kvadratmeter.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com