Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kom til åben byggeplads i Næstved

Søgeord:

29. april 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

675 gange

Læses i øjeblikket af:

1

 Arkil og Vejdirektoratet viser frem.

Søndag den 8. maj åbner Vejdirektoratet og Arkil hegnet til vores byggeplads, hvor arbejdet med højbroen over Susådalen pågår. Det er en unik chance for at komme tæt på projektet med Næstved Nordlig Omfartsvej. Alle interesserede er velkomne til at kigge forbi.

 

Der bliver mulighed for at komme en tur op på broen og derfra nyde udsigten over Susådalen, se det store stillads helt tæt på, se hvilke helt ekstraordinære tiltag, det har været nødvendigt at udføre for at beskytte naturen og miljøet mest muligt og man kan få en snak med Vejdirektoratets folk og repræsentanter fra entreprenørfirmaet Arkil, der står for byggeriet af højbroen. 

 

Broen blev støbt over en weekend i midten af april, hvor der blev fyldt omkring 3.300 m3 beton i broen. Mere end 330 betonbiler kom til pladsen og omkring 50 betonarbejdere fra Arkil arbejdede på højtryk i toholdsskift i over 2 døgn. 

Højbroen over Susådalen er en del af Næstveds nordlige omfartsvej, og den forventes at stå helt færdig sidst på året. Broen bliver knap 200 meter lang og udover kørersporerne udstyres den med en dobbeltrettet fællessti til fodgængere og cyklister.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com