Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kom til debat med ministeren

Søgeord:

9. oktober 2015  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

471 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fyraftensmøde som optakt til større trafik-diskussion.

ITD's medlemsvirksomhed H.P. Therkelsen har i samarbejde med Transport- og Bygningsministeriet planlagt et fyraftensmøde, hvor ministeren skal høre om vejgodsbranchens udfordringer.

 

Fyraftensmødet afholdes den 19. oktober 2015 fra klokken 15.30 til 17.30 hos ITD, Lyren 1 i Padborg.

 

Fremtidens udfordringer står i kø, hvad enten man er transportør eller transportkøber. Derfor slår ITD dørene op til et uformelt debatarrangement, hvor der vil være oplæg med bestyrelsesformand for Danfoss, Jørgen Mads Clausen, formand for Udviklingsråd Sønderjylland, Leif Friis Jørgensen, administrerende direktør for ITD, Jacob Chr. Nielsen samt Dirk Nikolajsen fra IHK Flensburg.

 

Efter de fire oplæg åbner debatten, og transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt (V) vil overvære debatten. På den måde rammer de forskellige synspunkter direkte ind i magtens centrum.

Mødet i Padborg er et af fem debatmøder, og meningen er, at synspunkterne fra fyraftensmøderne skal fungere som input til temaer forud for en stor heldagskonference om vejgodssektoren til foråret.

 

Ministeren lægger vægt på at få et indblik i den praktiske hverdag og dermed de konkrete udfordringer, vejgodsbranchen har.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com