Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Komplet skrotvogntog

Søgeord:

12. december 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Kolding Skrot får både ny lastvogn med kran og tilhørende påhængsvogn.

Kolding Skrot får både ny lastvogn med kran og tilhørende påhængsvogn.Kolding Skrothandel ApS i Vonsild har netop fået leveret et komplet nyt vogntog til transport af skrot i containere.

 

Det nye vogntog består af et treakslet Mercedes chassis af typen 2546 L Euro5 MP3, der er bygget op med en S 260 Z Epsilon skovkran med topsæde og et kroghejs af typen Pallift T 22 A.

 

Desuden har lastvognen tilkoblet en treakslet KLC overførings-påhængsvogn, der er dedikeret til transport af containerkasser.

 

Påhængsvognen er bygget op med tre 10 tons BPW aksler, med tromlebremser, og der er bl.a. hæve/sænkeventil på luftaffjedringen. Hjulmonteringen omfatter dæk i størrelsen 265/70 x 19.5’’, og der er bogielift på påhængsvognens mellemaksel.

Der er bagtip med en tipvinkel på 51 grader, og rullebaner, der er udført i Domex 650 stålplader.

 

Til sikring af containerne under kørslen, er der integreret udvendige pneumatiske låse, og der er af hensyn til muligheden for at kunne sammenkøre forvognens bagende og forenden af påhængsvognen, monteret en nedsænkbar luftbetjent trækstang med VBG 57 mm prodsøje.

 

Udstyret omfatter også PVC skærme, cyklistværn i begge sider, runde baglygter, nummerpladelys samt baklys. Endvidere er der monteret sidemarkeringslygter i henhold til EU bestemmelserne.

 

Det komplette vogntog er solgt af direktør Jeppe Schultz og bygget op af KLC A/S, Kolding.

 

Det nye Mercedes chassis er leveret af aut. Mercedes-forhandler, P. Christensen A/S, Kolding, hvor afdelingsleder Henrik Christensen står for salget.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com