Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Konference om Advanced Shipping

Søgeord:

26. februar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

CBS Maritime og Europas Maritime Udviklingscenter (EMUC) er den 27. februar værter for the Copenhagen Blue Business & Shipping Conference. Konferencen har i år særligt fokus på Advanced Shipping.

CBS Maritime og Europas Maritime Udviklingscenter (EMUC) er den 27. februar værter for the Copenhagen Blue Business & Shipping Conference. Konferencen har i år særligt fokus på Advanced Shipping.-Vi stiller med et stærkt hold af nationale og internationale oplægsholdere. Sammen med konferencedeltagerne vil vi se på best practice og debattere forretningsmuligheder forbundet med nye sejlruter, bæredygtig shipping samt offshore konstruktioner, siger direktør i EMUC, Steen Sabinsky.

 

Hvorvidt der er gode forretningsmuligheder i at sejle Nordøstpassagen gennem Arktisk vil CEO for Tschudi Shipping Company (NO), Jon Edvard Sundnes give sit syn på.

 

Virksomheden havde en central rolle i at sejle det første fragtskip via Arktis til Kina i 2010, og ser nordøstpassagen som et reelt alternativ til andre traditionelle sejlruter. Således begyndte man sidste år at udforske mulighederne for at etablere en havn i det vestlige Alaska.

Nye muligheder

Dagen vil ligeledes kaste lys på nye kommercielle muligheder og udfordringer forbundet med bæredygtig shipping. Det vil TUCO Marine, Kühne Logistics University (DE) og DTU Transport give et bud på.

 

Yderligere vil konferencen blive gæstet af oplægsholdere fra Arktisk Råd, The Arctic Institute (US), A2Sea, BIMCO, Danmarks Rederiforening samt Danske Maritime.

 

Copenhagen Blue Business and Shipping Conference støttes af Den Danske Maritime Fond.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com