Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Konference om innovativ distribution

Søgeord:

20. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Mød dem der viser vejen.

 

Det er, lettere omskrevet, en del af overskriften, når Teknologisk Institut, Incentive, Væksthus Syddanmark, Trafikstyrelsen og Transportens Innovationsnetværk inviterer til konference om innovativ distribution.

Mød dem der viser vejen.

 

Det er, lettere omskrevet, en del af overskriften, når Teknologisk Institut, Incentive, Væksthus Syddanmark, Trafikstyrelsen og Transportens Innovationsnetværk inviterer til konference om innovativ distribution.Det foregår tirsdag 10. september kl. 10 til 15 på Scandic, Hvidkærvej 25 i Odense, hvor programpunkter som ”rammer og visioner for fremtidens distribution i by- og bolignære områder“, ”nyt værktøj til nemmere støjvurdering” og ”Lean i distribution ved natlevering” krydres med udstilling af nyt grej fra vognmænd, firmaer og øvrige leverandører.

 

Banke stiller blandt andet op med en el-hybrid skraldebil, der både sparer på brændstof og støj – og samtidigt leverer bedre arbejdsmiljø.

 

M. Larsen fortæller også om færre omkostninger ved omlægning fra dag- til aftenrenovation, inden Trafikstyrelsen runder konferencen af.

Udstillerlisten tæller Lasto, Thermo King, Zepro, Jungheinrich, Toyota, Volvo, Mercedes-Benz, CC, Banke og Meldgaard.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com