Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Konference om samkørsel – der også letter godstrafik

Søgeord:

28. august 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2314 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Når danskerne finder sammen i billigere og mere miljøvenlig fælles bilkørsel, letter det jobbet for lastbilerne – til gavn for kommuner, virksomheder og alle andre, der skal på arbejde, til lægen, til koncert eller et helt fjerde sted hen.

Når danskerne finder sammen i billigere og mere miljøvenlig fælles bilkørsel, letter det jobbet for lastbilerne – til gavn for kommuner, virksomheder og alle andre, der skal på arbejde, til lægen, til koncert eller et helt fjerde sted hen.25. september kl. 10 til 16 inviterer Trafikstyrelsen og Vejdirektoratet til en konference om samkørsel, der præsenterer den nyeste viden om, hvordan virksomheder og kommuner i praksis fremmer samkørsel.

 

Der er gode erfaringer i både Danmark og udlandet med samkørsel. Flere og flere benytter de elektroniske platforme for samkørsel.

 

I Danmark er det imidlertid primært til fritidsture, men faktisk har flere danske virksomheder med held fået deres medarbejdere til at køre mere sammen. I udlandet er samkørsel flere steder mere udbredt end i Danmark, hvorfor vi kan lære meget fra eksempelvis vores nabolande, lyder det fra arrangørerne.

Konferencen præsenterer både tyske, norske og danske erfaringer og gevinster ved at køre sammen, og hvad der i praksis skal til for, at samkørsel bliver en succes.

 

Gate 21 præsenterer desuden en helt ny rapport med undersøgelser og perspektiver på fremtidig indsats.

 

Konference med frokost er gratis, men tilmelding er påkrævet på e-mail til maha@trafikstyrelsen.dk inden 19. september.

 

Konferencen finder sted på Arne Jacobsens Allé 15, København S. Der informeres mere om projektet ”Kør Smart Kør Sammen” på gate21.dk

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com