Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kongelig tale på messe

Søgeord:

16. september 2015  |  

Læst i alt:

548 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Prins Joachim taler på Danish Maritime Technology Conference.

H.K.H. Prins Joachim vil tale på det tekniske topmøde Danish Maritime Technology Conference, som finder sted 7.-8. oktober 2015 i København under Danish Maritime Days.

 

-Vi er meget glade for at kunne præsentere Prins Joachim som en af hovedtalerne ved konferencen. Det er med til understrege, at Danmark og danske virksomheder har en nøglerolle at spille i at udvikle innovative og bæredygtige løsninger til nutidens og fremtidens skibe og skibsfart, siger adm. direktør Jenny N. Braat, Danske Maritime.

 

Prins Joachims viden om og engagement i den maritime verden og teknologisk innovation afspejles i protektioner for blandt andre Skoleskibet DANMARK, Vadehavscentret, Fjord & Bælt, Den Danske Konkurrence ”Unge Forskere”, Danish Society for Education and Business (DSEB) og Danmarks Tekniske Museum.

Prins Joachim har tæt kendskab til global skibsfart fra sin tid som ansat hos A.P. Møller – Mærsk Gruppen i henholdsvis Hong Kong og Frankrig i perioden 1993-1995, som havde det formål at opnå en bred forretningsmæssig erfaring udover sin landbrugsmæssige baggrund.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com