Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Konkurrencekraft kan øges

Søgeord:

17. oktober 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

804 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fuld fart på logistik og spedition som vækstområde.

Direktør Martin Aabak fra Danske Speditører har været til møde i Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidts Vejtransportråd og fået grønt lys til at indkalde til en rundbordssamtale, der skal være startskud til et større vækstinitiativ inden for spedition og logistik.

 

I Danske Speditører er man inspireret af de markante solstrålehistorier fra Det Blå Danmark.

 

- Når Det Blå Danmark sejler ti procent af verdens tonnage, skal vi også satse på, at ti procent af Nordeuropas logistik styres af danske virksomheder. Ligesom vi er en stolt søfartsnation med A.P. Møller som absolut største succeshistorie og fanebærer, er vi godt kørende inden for logistik og spedition, der jo er en hjælpedisciplin til både transport og handel, siger direktør Martin Aabak.

Målrettet erhvervsfremme

- Den del af erhvervslivet, som jeg repræsenterer, kan bidrage på en helt anden måde til industriens konkurrencekraft og beskæftigelse end hidtil, hvis det politiske system sætter fokus på at kortlægge og udnytte vækstmulighederne i logistik- og speditionsbranchen. En målrettet erhvervsfremmeindsats vil ikke kun kunne skabe vækst og beskæftigelse i logistik- og speditionsvirksomhederne. At vores branche bliver bedre og mere effektiv vil også smitte af på vores kunders - altså industriens- konkurrencekraft, og dermed vækst og beskæftigelse til glæde og gavn for hele samfundet.

God geografisk placering

Danske Speditører vil sikre en velplanlagt og effektiv udnyttelse af Danmarks geografiske placering mellem Kontinentet og de nordiske lande og Danmarks komparative fordele inden for transport, logistik og spedition. Danmark skal spille en rolle som speditions- og logistikcentrum for Nordeuropa.

 

Derfor glæder Martin Aabak sig meget over, at Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt vil deltage i vækstinitiativet, og Martin Aabak glæder sig til at være vært for en rundbordssamtale, som kan sætte vækst og konkurrencekraft på dagsordenen.

Transport Tidende på mobilen:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com