Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kraftigt grej til Nykøbing

14. september 2015  |  

NKU styrker vognparken med ny mobilkran.

NKU på Nykøbing Falster har netop tilføjet en ny løftestærk mobilkran til vognparken.

 

Virksomheden, som har specialiseret sig i specialtransport, lastbil- og mobilkraner, tror på et solidt opsving i branchen, og den nye Grove GMK5130-2 med en løftekapacitet på 130t er derfor et velkomment supplement til vognparkens øvrige to mobilkraner.

 

Med 45 år på bagen kender NKU sin branche rigtig godt. Derfor var det også med helt ro i maven, at ordren på den nye GMK5130-2 blev lagt hos UN Mobilkraner, som varetager salg og service på Grove i Danmark og Sverige.

 

-Vi mærker et opsving i ordreaktiviteten og var derfor på udkig efter en kran med stor fleksibilitet. Valget faldt på en Grovekran, da vi her oplevede et sammenfald mellem service og kvalitet til fornuftig pris, fortæller Torben Skab, direktør hos NKU. Den nye 130 tons mobilkran skal udfylde et hul ml. de to eksisterende mobilkraner, som løfter hhv. 80t og 220t.

Grove 5130-2 er en klassisk all-round kran og passer derfor godt til de varierende opgavetyper hos NKU, som foretager alle former for løft, bl.a. elementmontage og montage af stålkonstruktioner. Forude for levering fik to af NKUs medarbejdere en to-dages introduktion til den nye Grovekran.

 

Hos NKU har man i det hele taget været meget tilfredse med samarbejdet med UN Mobilkraner. ”De har levet op til de aftaler, der er indgået – og vi har oplevet god service hele vejen igennem processen”, siger Torben Skab.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

2908 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com