Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kritik: Usikker Femern-økonomi

Søgeord:

19. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Om mindre end et år skal Folketinget endeligt vedtage anlægsloven til en fast forbindelse over Femern Bælt, hvor politikerne på forhånd har lagt sig fast på en tunnelløsning.

Om mindre end et år skal Folketinget endeligt vedtage anlægsloven til en fast forbindelse over Femern Bælt, hvor politikerne på forhånd har lagt sig fast på en tunnelløsning.Men hele Femern-projektet hviler på et meget usikkert økonomisk grundlag, hvor gamle prognoser og fejlagtige forudsætninger skaber et alt for optimistisk billede af den kommende forbindelse.

 

Sådan lyder det fra tidligere vej- og trafikchef i Vejdirektoratet Knud Erik Andersen, der i løbet af få dage er på gaden med en ny bog, hvor han kritisk gennemgår projektets svage punkter. Hans kritik støttes af flere trafikeksperter, skriver Jyllands-Posten.

 

- Femern-forbindelsen får aldrig en chance for at betale sig selv hjem, selv om politikerne siger, at den skal brugerfinansieres. Der kommer en stor regning til mine børn og børnebørn, udtaler Knud Erik Andersen.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com