Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Krone koncentrerer sig om produktion af treakslede trailer

Søgeord:

18. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2253 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Programmet slutter i størrelsen med treakslede trailere

Programmet slutter i størrelsen med treakslede trailereMed overgangen fra 48 til 54 tons vogntogsvægt dukkede den fireakslede trailer op på det danske materielmarked.

 

Det er dog ikke alle producenter som har fireakslede trailere i produktpalletten.

 

Hos Krone, der i Danmark er repræsenteret af det 100 Kroneejede selskab, Krone Scanbalt Group i Padborg, har man valgt at programmet slutte i størrelsen ved de treakslede trailere.

 

-Omkring 54 ton så har vi ikke noget på paletten, og slet ikke som fireakslet. Da en del af vore kunder forventer at kunne sælge materiellet igen efter en 4 - 5 år og da en fireakslet trailer er lidt svær at afsætte til Rusland, bevæger vi os ikke længere opad, siger ingeniør Uffe Steffensen til TTN.

Den kommende forhøjelse af vogntogsvægten for seksakslede vogntog, hvor det med virkning fra den første januar 2014, er tilladt at køre med 50 tons vogntogsvægt på seksakslede vogntogskombinationer, kommer dog også til at berøre Krones produkter.

 

For at kunne udnytte den nye vægtforøgelse på vogntogsvægten er man for sættevognstogenes vedkommende tvunget til at have en kongebolt, som kan klare det forøgede tryk.

 

-På siden for presenningstrailer kan vi klare op til 16 ton, hvis chassiset er konstrueret til det. Det er et produkt vi har haft i programmet længe.

 

Når det gælder køletrailere kan vi klare op til 18 ton kongebolttryk, hvis chassiset er konstrueret til det, og der har vi en type, der oprindeligt er udviklet til Norge. Den fås udelukkende med lang aggregatafstand, siger Uffe Steffensen

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com