Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kun et spor i tilkørsel til Helsingørmotorvejen

Søgeord:

9. oktober 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vejdirektoratet skal lægge ny asfalt ved tilkørselsrampen mod syd til Helsingørmotorvejen ved Gøngehusvej, altså i retning mod København. Derfor vil rampen blive lukket midlertidigt for trafik.

Vejdirektoratet skal lægge ny asfalt ved tilkørselsrampen mod syd til Helsingørmotorvejen ved Gøngehusvej, altså i retning mod København. Derfor vil rampen blive lukket midlertidigt for trafik.Lukningen er nødvendig, da pladsforholdene er meget begrænsede på stedet.

 

Arbejdet vil strække sig over to weekender. Det forventes, at tilkørslen vi være lukket for trafik fra fredag den 10. oktober kl. 19.00 til søndag den 12. oktober kl. 18.00 og igen i den efterfølgende weekend fra fredag den 17. oktober kl. 19.00 til søndag den 19. oktober kl. 18.00.

 

Rampen vil være åben på hverdagene mellem de to weekender, og igen når asfaltarbejdet er færdigt. Trafikanter der skulle fra Gøngehusvej mod syd, altså i retning mod København, kan i stedet benytte tilkørslen til motorvejen på Hørsholm Kongevej. Der vil blive opsat skilte med en omkørselsrute i området.

Samtidig med asfaltarbejdet på tilkørselsrampen, vil der ske en større trafikomlægning på motorvejen i sydgående retning. Trafikken skal flyttes på strækningen mellem tilslutningsanlæg

<11> ved Gøngehusvej og <13> ved Øverødvej/Langhaven. Trafikken lægges om for at gøre plads til de kommende arbejdsprocesser.
Trafikomlægningen er en del af Vejdirektoratets arbejde med at udbygge Helsingørmotorvejen fra 4 til 6 spor på strækningen Hørsholm S – Gl. Holte. /mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com