Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kursus gav besparelser

Søgeord:

18. september 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

610 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Chauffører lærte om energirigtig kørsel.

 

Hos Jysk Transportservice har et AMU-kursus i energirigtig kørsel sat skub i tingene på flere fronter. De oplever en økonomisk gevinst i et fald i brændstofforbruget, og kurset har samtidig bidraget til bedre fællesskab i medarbejdergruppen efter en fusion.

 

Det fortæller TUR.

 

- Vi er rigtig godt tilfredse med kurset. Der er blevet sat gang i en positiv udvikling, som vi skal sørge for at holde fokus på. Vores chauffører kører nu i gennemsnit 8 procent længere pr. liter, og totalt set er der siden kurset sket en økonomisk besparelse på ca. 11 procent. Dette tal dækker imidlertid også over besparelser på skadessiden, hvilket muligvis kan tilskrives det faktum, at flere af chaufførerne efter kurset er blevet mere bevidste om, hvordan de kører, fortæller Ole Jensen, direktør for Jysk Transportservice A/S.

- Helt generelt skal vi igennem en holdningsændring i forhold til det at køre energirigtigt. For nogle kommer det helt naturligt, mens andre stadig har svært ved at se vigtigheden i det. Det er noget, vi fortsat skal arbejde med. Her har kurset været et vigtigt skridt på vejen, og den viden, vores medarbejdere har fået, har allerede rykket en hel del. Og ser vi på fusionen, så har kurset også ført det med sig, at medarbejderne har fået mulighed for at lære hinanden lidt bedre at kende – det i sig selv er også positivt,, fortæller underdirektør hos Jysk Transportservice Thomas Fiil.

 

I fremtiden vil der fortsat blive fokuseret på området, og man vil hos Jysk Transportservice satse endnu mere på videreudviklingen bl.a. via kurser til medarbejderne.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk