Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kurt Skov vil styrke kerneforretningen

Søgeord:

11. april 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1344 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Øget konsolidering i Blue Water.

Hos Blue Water Shipping vil selskabet fremover blandt andet fokusere på at styrke selskabets kerneforretning gennem konsolideringer.

 

Det fremgår af en kommentar fra Blue Water Shipping-grundlægger, Kurt Skov, der på lederplads i seneste udgave af magasinet Blue Water News fortæller, at selskabets primære fokus det kommende år vil være at styrke kerneforretningen efter nogle år med stor vækst:

 

- Blue Water er vokset markant de seneste år, og jeg ønsker, at Blue Water skal fortsætte sin positive udvikling. Men efter et resultatmæssigt lidt kedeligt 2015 og moderate budgetter for 2016 vil vores primære indsats i år være at styrke vores økonomiske resultat frem for øget ekspansion, siger Kurt Skov, der er tilbage som administrerende direktør for selskabet, efter at den nu tidligere topchef Kim Hedegaard Sørensen i januar fratrådte efter gensidig aftale med bestyrelsen.

- Vi er i gang med at investere meget store penge i forbedringer af vores organisation og setup – blandt andet nye IT-systemer og ny kæmpeterminal i Taulov. Samtidig påvirkes nogle af vores aktiviteter af den lave oliepris og økonomisk uro på flere vigtige handelsmarkeder som Kina, Rusland og Sydamerika. Så derfor vil jeg gerne konsolidere, slutter Kurt Skov.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com