Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kystlink stævner Color Line for milliard-beløb

Søgeord:

21. februar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det norske rederi Kystlink stævner Color Line for 1,3 milliarder norske kroner for tabte indtægter i forbindelse med ikke gennemførte havneanløb i Strømstad.

Det norske rederi Kystlink stævner Color Line for 1,3 milliarder norske kroner for tabte indtægter i forbindelse med ikke gennemførte havneanløb i Strømstad.Kystlink mener, at Color Line saboterede sejladsen.

Store tab

Ole T. Bjørnevik, indehaver af rederiet Nye Kystlink (tidligere Kystlink), mener, at Color Line påførte selskabet store tab ved at bryde konkurrencelovgivningen. Der kom til at gå tre år fra Kystlink havde indsendt ansøgningen om tilladelse til at anløbe Strömstad Havn til, at sejladsen mellem Strömstad og Langesund rent faktisk kom i gang.

 

Ole T. Bjørnevik mener, at Color Line forsøgte at lægge hindringer i vejen for Kystlinks adgang til havnen også efter, at kommunen havde sagt ja til havneanløbene. Derfor vil Bjørnevik om kort tid sende en stævning til tingretten i Oslo.

Opgav Hirtshals

Kystlink sejlede tidligere i rutefart mellem Hirtshals, Langesund og Strömstad, men måtte i 2008 opgive sejladsen, da Kystlink havde svært ved at klare sig i konkurrencen med Color Line, der havde indsat de to store Superspeed-færger mellem Hirtshals og Kristiansand og Larvik.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com