Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lars Løkke tog færgen

Søgeord:

13. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2254 gange

Læses i øjeblikket af:

1

LangelandsFærgen havde i går fint besøg af tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen (V). Rederiet Færgen fortalte her toppolitikeren om rederiets nye fartøjer og visioner for fremtiden.

LangelandsFærgen havde i går fint besøg af tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen (V). Rederiet Færgen fortalte her toppolitikeren om rederiets nye fartøjer og visioner for fremtiden.Lars Løkke Rasmussens besøg var del af et dagsprogram, hvor Venstres formand også besøgte borgmesterkandidaterne Bjarne Nielsen (V) på Langeland og Henrik Høegh (V) på Lolland.

 

Om bord på færgen oplevede Lars Løkke Rasmussen komforten på den blot et år gamle M/F Langeland, og Færgens kommercielle direktør Jørgen Jensen viste gæsten rundt på den topmoderne færge.

 

Dagen benyttede rederiet også til at sætte fokus på Landevejen, Rute 9, der fører hen til LangelandsFærgen i både Spodsbjerg og Tårs. Vejen er nøglen til at udnytte overfartens potentiale, der efter indsættelse af de nye dobbeltender-færger har en øget kapacitet på 142 pct.

Jørgen Jensen:

 

- Rute 9 er en ensporet landevej, der går gennem flere små byer med en hastighedsbegrænsning på 50 km/t. Der er ofte kø på vejen, hvilket gør den svært fremkommelig. Hvis vi kan få anlagt en 1+2 vej, betyder det et kæmpe løft for både pendlere og erhvervslivet. Det er vigtigt for os at gøre Lars Løkke Rasmussen opmærksom på, at vi også har behov for god infrastruktur her i Sydøstdanmark.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com