Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lastas udruster Brians Renovation

Søgeord:

16. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2267 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vognmandsfirmaet Brian Renovation ApS har fået overdraget en ny Kel-Berg tippeladstrailer hos Lastas i Hedensted.

Vognmandsfirmaet Brian Renovation ApS har fået overdraget en ny Kel-Berg tippeladstrailer hos Lastas i Hedensted.Den nye fireakslede trailer er konstrueret med længdevanger opsvejset til I-profil, der gør chassiset ekstra stabilt.

 

Traileren har et rumindhold på 48 kubikmeter, en totalvægt på 48 tons og ruller på fire ni-tons SAF-aksler med skivebremser. Bremserne er ophængt i original luftaffjedring. Første aksel er løftbar og fjerde aksel selvstyrende.

 

Kassens sider og bund er fremstillet af rullet svøb på en ekstra slidstærk 7 mm ALU-plade. Bunden er forstærket med en ekstra 7 mm plade og beklædt med 4 mm Hardox. Bagklappen er af 40 mm kraftige og tophængte ALU-profiler. Tophængslerne er flyttede 18 cm. frem for at få 10 pct. større åbning ved aflæsning.

Skuffen er udbygget, tilpasset samarbejdet med asfaltmaskiner, og har pneumatisk åbne- og lukkesystem. Kassen er isoleret med 10 cm. isolering og beklædt med en spejlblank og rustfri stålplade. På toppen er der monteret en kraftig rullepresenning med rør.

 

Den nye tippeladstrailer er leveret af Jan Bertelsen, Lastas.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com