Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lastbil klar til tunge transporter

Søgeord:

13. september 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

827 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Specialiseret DAF til specialiseret virksomhed.

SILHORKO er en 80-årig dansk virksomhed med speciale i filteranlæg til vandrensning og vandbehandling i bred forstand, og kundekredsen tæller mejerier, slagterier, vandværker og industrivirksomheder inden for stort set alle brancher.

 

Det er et meget specialiseret område, og derfor har SILHORKO også valgt en meget specialiseret lastbil til transport af virksomhedens produkter. Med assistance fra Lastbilmægleren v. Carsten Lykke i Hedensted, der påtog sig totalentreprisen med specificering og levering af det nye vogntog, har SILHORKO sat en DAF CF440 6x2 med kran samt HFR-kærre med opbygning fra Hedensted Ladfabrik i drift på de danske landeveje.

 

Efter at have fået udstukket de overordnede rammer for indkøbet af SILHORKO’s produktionschef Børge Christensen satte Carsten Lykke sig sammen med chauffør Svend Flensborg for at afdække de præcise behov og muligheder for at specificere vogntoget til de meget varierende transportopgaver. Det har været en proces styret af respekt og samarbejde.

 

DAF igen

- Vi råder kun over ét vogntog, så det skal bare virke. Vi har tidligere haft fem DAF’er, der har kørt upåklageligt, så vi var ikke i tvivl om, at det skulle være DAF igen, siger Børge Christensen.

 

- Vi har tidligere forsøgt at handle med store lastbilforhandlere men følte ikke, at vi fik ordentlig rådgivning og service. Derfor gik vi til Carsten Lykke, og han har bare leveret på alle parametre - rådgivning, kvalitet, leveringstid og ikke mindst pris, fastslår Børge Christensen.

 

Det nye vogntog skal bl.a. køre med tunge filteranlæg, store tanke, pumper og tilbehør. Forvognens alu-lad er 7,5 meter langt, mens det tilsvarende lad på kærren er 7 meter langt. Kærren er specificeret på små 17,5” hjul for at få så lav ladhøjde som muligt. Både på forvogn og kærre er der monteret Kinnegrip-stolper samt forsænkede Laxo containerlåse i ladrammen. Kranen er en HMF 2620 K5 med fem hydrauliske udskud samt Scanreco radiostyring.

SILHORKO forventer, at det nye vogntog vil køre 80-90.000 km om året de næste 8 år. PM Lastvogns-service i Hedensted skal stå for den regelmæssige vedligeholdelse af både vogntog og kran.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com