Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lastbil stoppet af sømmåtter

Søgeord:

6. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2254 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Adskillige betjente måtte i sving natten til onsdag for at få stoppet to mænd i en stjålen lastvogn i Jylland.

Adskillige betjente måtte i sving natten til onsdag for at få stoppet to mænd i en stjålen lastvogn i Jylland.Det begyndte lidt efter klokken tre, da en bilist på den østjyske motorvej opdagede, at bagdøren på en sættevogn stod åben, oplyser Østjyllands Politi ifølge flere medier.

 

Hans forsøg på at få føreren gjort opmærksom på problemet faldt til jorden, og derfor ringede bilisten til politiet.

 

En patrulje fra Østjyllands Politi brugte udrykningsblink og kørte op på siden af trækkeren, men chaufføren havde ikke lyst til at få øjenkontakt med ordensmagten og fortsatte.

 

Mens Volvo-trækkeren og sættevognen buldrede videre mod syd, blev yderligere to patruljevogne sendt ud for at få stoppet kørslen.

Desuden blev også en hundepatrulje fra Syd- og Sønderjyllands Politi aktiveret, men til sidst havde sømmåtter på vejbanen ved afkørsel 59 den ønskede effekt.

 

Lastvognen bremsede hårdt op. Den ene af de to mænd løb væk fra kabinen, men blev indhentet af en politihund i en grøft. Den anden havde tilsyneladende ikke gode ben og valgte at blive. Han gemte sig bag sædet, beretter politiet.

 

Begge mænd, der er fra Litauen, sigtes for at have stjålet trækker og den tomme sættevogn fra Hasselager, kort tid før den hjælpsomme bilist på motorvejen slog alarm om den åbne bagdør.

 

En dommer ved Retten i Aarhus besluttede onsdag eftermiddag at varetægtsfængsle de to, der er 29 og 35 år, foreløbig indtil den 27. juni.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com