Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lastbilchauffører fik andre toiletvaner

Søgeord:

29. september 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2321 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Mange lastbilchauffører, som tidligere ventede på at komme med færgen fra Gedser, forrettede deres nødtørft, hvor de fandt det bedst.

Mange lastbilchauffører, som tidligere ventede på at komme med færgen fra Gedser, forrettede deres nødtørft, hvor de fandt det bedst.Problemet var en overgang særlig stort ved Statoil’s tankanlæg. Derfor indførte de et parkeringsforbud. Og det har ifølge vognmand Ove Jeppesen hjulpet.

 

- Det ser anderledes ud nu ved både Statoil og på stranden, hvor der er hegn rundt om badehuset, siger Ove Jeppesen til folketidende.dk..

 

Han var før meget sur og generet af andre chaufførers opførsel, fordi de ikke ryddede op efter sig selv. Men siden der blev sat forhindringer i vejen, har lastbilchaufførerne fundet et andet sted - med velegnede faciliteter - at holde hvil for natten.

 

- Ved Stavreby er der en lang parkeringsplads, hvor der er toilet, borde og bænke. Jeg kan se, der holder mange lastbiler parkeret på rastepladsen, siger han og glæder sig over, at problemet tilsyneladende er gået i sig selv.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com