Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lastbiler i nyt kraftigt dyk

Søgeord:

4. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2254 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Indregistreringen af nye lastbiler faldt i maj med 20,9 procent - varebiler falder også.

Indregistreringen af nye lastbiler faldt i maj med 20,9 procent - varebiler falder også.Der blev indregistreret 315 nye lastbiler – et fald fra 398 biler i maj 2012. Det viser den nyeste opgørelse fra De Danske Bilimportører.

 

- Den positive udvikling fra april var desværre en enlig svale og ikke første tegn på en stabilisering Vi ser et marked, som fortsat er presset af udflagning, ændrede transportopgaver og en afventende holdning til nye investeringer. Vi forventer dog, at et opsparet investeringsbehov vil resulterer i en fremtidig vækst, men vi skal formentlig ind i 2014 inden vi ser en grundlæggende bedring, siger adm. direktør Bent Mikkelsen, De Danske Bilimportører.

Varebiler i kraftigt dyk

Efter kraftig vækst i april dykkede varebilsmarkedet betydeligt i maj. Med kun 1.967 nye varebiler faldt markedet med 23,4 procent sammenlignet med samme måned sidste år. Dermed blev fremgangen fra april mere end annulleret og det samlede marked i årets fem første måneder ligger nu 4,8 procent under samme periode sidste år.

- Varebilssalget har ændret sig meget fra måned til måned gennem det sidste halve år, og derfor ser vi disse meget kraftige udsving. Samlet set forventer vi dog fortsat et stabilt marked, der i 2013 ender omkring samme niveau som vi så i 2012, siger Bent Mikkelsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com