Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lastbilkaravanen kørt i garage – for denne gang

Søgeord:

7. oktober 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2329 gange

Læses i øjeblikket af:

1

ITD’s skolekampagne ’Lastbilkaravanen’ har afsluttet en succesrig Danmarksturné.

ITD’s skolekampagne ’Lastbilkaravanen’ har afsluttet en succesrig Danmarksturné.Men kampagnen fortsætter og vil også næste år fremme dialogen om lastbiler blandt de yngste.

 

Syv skoler landet over har gennem de seneste uger haft besøg af ´Lastbilkaravanen´, hvor ITD sætter god trafikkultur og lastbiler på skoleskemaet hos 0. til 2. klasse. Modtagelsen har været positiv hele vejen rundt.

 

- Alle elever har set lastbiler før, men det er meget få, der faktisk har siddet bag rattet i en lastbil og oplevet de blinde vinkler. Og der er heller ikke ret mange, der før har prøvet at lege omme i en tom trailer. Det tager kegler, siger ITD’s Malene Vitus, der som projektleder på Lastbilkaravanen har besøgt syv skoler og over 1.000 elever i de sidste to uger.

Til Lastbilkaravanen hører et univers med en børnebog, plakat, sange, malebog og huskebog.

 

Magda er hovedpersonen i børnebogen, Brumbassen. På skolerne er det skuespilleren og sangeren Marianne Lewandowski, der spiller Magda og fortæller eleverne, hvad de skal gøre, når de møder en lastbil.

 

På tegnebrættet er nu indspilning og udgivelse af musikken fra turneen samt en video med populære ’Magda’.

 

- Vi føler, vi har udviklet et supergodt koncept, som både hjælper med at udbrede forståelse for transporterhvervet og tjener til at højne trafiksikkerheden. Det er værdifuldt, og vi glæder os til at udvikle konceptet endnu mere, siger ITD’s politiske chef Nikolaj Stig Nielsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com