Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lav vækst – bedre indtjening

Søgeord:

15. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den schweiziske transportkoncern Kuehne+Nagels regnskab for de første ni måneder af 2013 præges af lavere vækst men også bedre indtjening.

Den schweiziske transportkoncern Kuehne+Nagels regnskab for de første ni måneder af 2013 præges af lavere vækst men også bedre indtjening.Selskabet øgede i årets første ni måneder indtjeningen med 6 pct., selvom omsætningen blot voksede med 1,5 pct. fra samme periode sidste år.

 

I tredje kvartal blev indtjeningen også forbedret trods et lille fald i omsætningen og til trods for, at koncernens stærkeste forretningsområde, søfragt, oplevede reducerede vækstrater særligt i dette kvartal.

 

-Vi koncentrerer os om profitabel vækst og er på rette vej til at indfri vores mål. Inden for søfragt, som er vores vigtigste forretningsenhed, fokuserede vi på kvalitet i stedet for at opnå volumenvækst for alt i verden, siger topchef Detlef Trefzger i regnskabet.

Omsætningen steg til 15,7 mia. sfr. for årets første ni måneder fra 15,5 mia. sfr. i samme periode sidste år. Mens resultatet af primær drift voksede med hele 6,5 pct. til et overskud på 561 mio. sfr.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com