Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

LBC Eslöv Hörby og Bilfrakt Hässleholm fusionerer

Søgeord:

7. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2258 gange

Læses i øjeblikket af:

1

I følge Svensk Åkeritidning har der gennem en tid været planer i gang for at sammenlægge de to sydsvenske lastbilcentraler, LBC Eslöv Hörby og Bilfrakt Hässleholm.

I følge Svensk Åkeritidning har der gennem en tid været planer i gang for at sammenlægge de to sydsvenske lastbilcentraler, LBC Eslöv Hörby og Bilfrakt Hässleholm.Medlemmerne i begge de økonomiske foreninger viste sig positive ved afstemningen i juni og fusionen ventes at være klar ved årsskiftet.

 

– Idéen har vel været der halvandet år. Jeg og Urban Jönsson, adm. direktør for Bilfrakt Hässleholm, mødtes og konstaterede jo, at vi begge snart skal gå på pension, samtidig kunne vi se gevinsten ved en sammenlægning eftersom vi geografisk ligger tæt på hinanden. I fællesskab vil vi være komplette, siger Bengt Ström, adm. direktør for LBC Eslöv Hörby til Svensk Åkeritidning.

 

I juni blev der holdt afstemning i de respektive foreninger og efter medlemmernes beslutning, er der altså grønt lys for at Bilfrakt Hässleholm skal fusioneres ind i LBC Eslöv Hörby, med en ny stor fælles forening resultat. Og går alt efter planerne vil det være klar til den 1. januar 2014.

– I og med sammenlægningen kan vi dække det nordlige Skåne ned til Malmö, forklarer Urban Jönsson.

 

Han siger samtidigt at begge centralerne kompletterer hinanden rigtig godt. Bilfrakt Hässleholm som er store på fjerntransport og transport af pavilloner medens LBC Eslöv Hörby, er mere nischeorienteret på landbrug, anlægskørsel og entreprenøraktiviteter.

 

Tilsammen er man122 delejere, omsætter ca. 550 mil. sek. per år, og har ca. 225 lastbiler og entreprenørmaskiner.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com