Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Leasing: Ingen kedelige overraskelser

Søgeord:

8. april 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

5655 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nyt leasingselskab tilbyder løbende årsafregning til kunderne.

Mange danske virksomheder møder store efterregninger, når leasingperioden på bilpakken udløber, lyder meldingen fra Arval, nyt leasingselskab til erhvervskunder i Danmark.

Selskabet tilbyder nu, som de eneste ifølge selskabet, løbende årsafregning til kunderne. Dermed slipper de for ubelejlige og uforudsete udgifter, når leasingperioden udløber.

 

Kampen om billeasingkunderne i Danmark er benhård, og med tilbuddet fra Arval, ejet af den franske storbank BNP Paribas, behøver kunderne – via de løbende årlige afregninger – ikke at frygte dagen, hvor leasingperioden udløber.

Bliv ikke efterladt på perronen

Ordningen indebærer, at Arval udarbejder en årsregning, som nøje bliver beregnet ud fra antal kørte kilometer og mængden af brændstof for hvert enkelt af de leasede køretøjer.

 

Direktør i Arval Danmark, Niklas Melén, mener, at forudsigeligheden er et vigtigt element hos mange virksomheder, der gerne vil undgå at ”blive efterladt på perronen” med en stor efterregning i hånden.

 

- Det betyder meget for vores kunder, at de ikke lige pludselig står med en uforudset efterregning, som kan være en stor belastning for budgettet. Det gør sig især gældende for små og mellemstore virksomheder, hvor forudsigeligheden kan være altafgørende, siger direktør Niklas Melén, Arval Danmark.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com