Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Legendarisk lastvognsserie som Euro 6

Søgeord:

3. december 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Iveco præsenterer nu en Euro 6 version af Eurocargo

Iveco præsenterer nu en Euro 6 version af EurocargoIveco præsenterer den nye Eurocargo Euro VI: et køretøj i segmentet for mellemtunge køretøjer. En driftssikker og fleksibel lastbil, der kan klare enhver opgave.

 

Europas favorit i medium segmentet kombinerer banebrydende innovation med overlegen kraft og optimal brændstoføkonomi med HI-eSCR teknologien, der er patenteret af FPT Industrial.

 

Det innovative efterbehandlingssystem reducerer nitrogenoxid (NOx) emissioner med over 95 % uden at ændre forbrændingsprocessen og uden behov for et ekstra kølesystem samtidig med at køretøjets opbygning ikke bliver påvirket.

 

De nye Tector 5 og 7, Euro VI motorer er de eneste i segmentet, der kan tilbyde HI-eSCR teknologi. Det nye udvalg af køretøjer inkluderer tre nye Tector 5 modeller – med maksimal effekt på 160, 190 og 210 hk samt fire Tector 7 modeller, med en maksimal effekt på 220, 250, 280 og 320 hk. Motorvolumen på henholdsvis Tector 5 og Tector 7, fire og seks cylindere er blevet øget for at opnå optimal alsidighed indenfor forskellige applikationer.

Tector 5s motorkraft, med et motorvolumen på 4.5 liter, er blevet forøget med 13 % for at nå en maks. effekt på 210 hk. Tector 7 motorens ydelse med en 6,7 liters motor er også blevet forbedret med en forøgelse på op til 320 hk, takket være en 7 % forbedring i effekt.

 

Eurocargo segmentet er desuden forbedret med en ny Eurotronic automatiseret ZF transmission med 12 gear, som er tilgængelig for den sekscylindrede Tector 7, ligesom den er tilgængelig for påhængsvognsversioner.

Iveco

Iveco, er et selskab i CNH Industrial koncernen, en global leder indenfor kapitalgoder, som er på NYSE (New York Stock Exchange) og MTA (den italienske børs elektroniske aktiemarked).

Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervskøretøjer, entreprenørkøretøjer, by- og intercity-busser samt specialkøretøjer til anvendelser inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.

 

Iveco har over 26.000 ansatte og produktionsvirksomheder fordelt på 11 lande i Europa, Kina, Afrika, Oceanien og Latinamerika, hvor Iveco gør brug af den nyeste teknologi. Mere end 5.000 servicesteder i over 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco i arbejde.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com