Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Leman: + 45 mio. kr. i 2017

Søgeord:

4. juni 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

320 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Transportkoncernen leverer flot årsregnskab.

 

Transportkoncernen Leman kommer ud af 2017 med et overskud på 45 mio. kr. Det flotte resultat skal ses i lyset af betydelige it-investeringer og opkøbet af britiske Maru International.

 

Omsætningen steg med 8,2 procent til 2,16 mia. kr., og årsregnskabet betragtes generelt som positivt, lyder det fra Thomas Krøyer, administrerende direktør i Leman Group:

 

- I et marked med skarp konkurrence er vi lykkedes med at gennemføre et opkøb og en vellykket integration af Maru. At det er lykkedes på så kort tid at inkludere en så stor virksomhed i Leman gruppen, vidner om et grundigt forarbejde og en dedikeret indsats for at drive forretningen videre, siger Thomas Krøyer, administrerende direktør for Leman Group, og tilføjer:

- Vores opkøb af Maru har været med til at øge vores tilstedeværelse og styrke vores fundament i England betydeligt. Samtidig er den gode balance mellem sund organisk vækst og best-fit opkøb medvirkende til, at vi kan fortsætte den positive trend hen imod 2020, siger Thomas Krøyer og tilføjer, at Leman har optimistiske forventninger til 2018. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com