Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Leman på opkøb i UK

Søgeord:

21. oktober 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1277 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Leman International Transport Ltd opkøber Dalpa International Ltd i UK.

 

Leman International Transport Ltd er pr. 20. oktober 2015 nået til enighed om opkøbet af samtlige aktier i Dalpa International Ltd, som har kontorer i Leeds og Glasgow.

 

Forretningsaktiviteterne hos Leman International Transport Ltd i Bradford forventes at blive sammenlagt med Dalpa International Ltd i Leeds i løbet af 1. kvartal 2016.

 

30 ansatte

Med 30 medarbejdere i Leeds og Glasgow samt med en årlig omsætning på ca. GBP 6,5 mio. vil Dalpa sætte et væsentlig aftryk på Leman International Transport Ltd og være med til at styrke produktudbuddet til vores kunder.

 

- Dalpas kerneforretning af europæisk vejtransport vil supplere vores store fokus på de nordiske lande - både til og fra Storbritannien. Leman overtog pr. 1. juli 2015 sø- og luftfragtspecialisten RSH i Heathrow, og med opkøbet af Dalpa har vi nu yderligere sikret og udvidet vores produktudbud i UK, samtidig med at vi næsten har fordoblet vores britiske selskab, oplyser Thomas Krøyer, CEO for Leman Group.

Leman og Dalpa deler samme værdier, hvor fokus på operationel dygtighed er nøgleordet.

 

- Fusionen vil give os den stærkest mulige platform og vil gøre os i stand til at betjene vores eksisterende og fremtidige kunder med en komplet produktportefølje til gavn for vores kunder, op-lyser Andrew Holland, ejer af Dalpa International Ltd.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com