Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Let at finde det rigtige tømmer

Søgeord:

12. april 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

926 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nu kan lastbilerne nemmere finde vej i skoven.

Når en lastbil skal hente træ og tømmer i skoven er det alfa og omega nøjagtig at vide, hvor det er placeret.
 
Det sparer nemlig både tid og penge, og det er vigtigt for HedeDanmark A/S, der har næsten 150 års erfaring og ekspertise i drift af danske skove og landskaber. Selskabet udvikler, driver og plejer i over 120.000 hektar skov i Danmark, og er i dag en international handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område.
 
Så der er masser af arbejdsopgaver for HedeDanmark i de danske skove, f.eks. transport af træ og tømmer til savværker, havne eller andre steder.
 
For at optimere transporten på lastbiler har HedeDanmark udviklet software-programmet HD-Stack. En af de vigtige funktioner i HD- Stack er beregning af kørsels-afstand og tidsforbrug i forbindelse med kørslen. HedeDanmark ønskede dog at forbedre nøjagtigheden yderligere, og derfor har virksomheden indgået kontrakten med PT Group om at anvende dele af PT Groups software PTV xServer til en endnu mere præcis udregning af afstande.
 
30 års konstant udvikling
PTV xServer er et sæt af logistiske og geografiske funktioner, som udvider mulighederne, hvis en transport-virksomhed integrerer programmet i sin egen software. Der står 30 års konstant forskning, udvikling og feedback fra kunder bag udviklingen af PTV xServer, og der er derfor tale om et særdeles gennemprøvet system.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com