Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Leverer den første sugeblæseopbygning med automatisk MFC kobling

Søgeord:

24. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2260 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nordjysk Blæser-Service har netop leveret den første suge-blæselastbil, der er bygget op med VBGs nye Multi Function Coupling, i daglig tale kaldet MFC.

Nordjysk Blæser-Service har netop leveret den første suge-blæselastbil, der er bygget op med VBGs nye Multi Function Coupling, i daglig tale kaldet MFC.Opbygningen er leveret til Vognmand Lars Pedersen i Falsbjerg ved Thisted.

 

Lastvognen er en Scania R730 med triplebogie, som er leveret af Stiholt Aalborg, hvor Peter Munkholm har stået for salget.

 

MFC koblingen er med dobbelt hydraulik og spare vognmanden for mange minutter i løbet af dagen, da han ikke skal tænke på sammenkobling af hydraulik m.v.

 

Lars Pedersen der transporterer korn og foderstoffer for Mollerup Mølle har mindst 5 til og frakoblinger pr dag, og valgte derfor i samarbejde med Carsten Petersen fra Nordjysk Blæser-Service at montere den nye unikke påhængsvognskobling.

Opbygningen er fremstillet i komplet aluminium med et tippelad fra Nordjysk Blæser-Service. Tippelad og bundkonstruktion er fremstillet i aluminium for at holde egenvægten nede.

 

Den tilhørende treakslede påhængsvogn er ligeledes fra Nordjysk Blæser-Service, og forvogn og påhængsvogn er også udstyret med automatpresenninger.

 

Opbygning er i samarbejde med vognmanden lavet så rengøringsvenlig som muligt, således, er der lavet afdækninger alle steder mellem hjul og skærme, samt hele vejen rundt under ladkanterne.

 

Suge blæseanlægget er et 6” anlæg, og er af typen ASBF 63P med en trevinget Kaeser Omega 63P blæser, der udmærker sig ved at have en meget høj ydelse

 

samtidig med at støjen, på grund af den nyudviklede Omega profil er reduceret betydeligt. Anlægget er bygget op med Nordjysk Blæser-Service’ nye større sluse, der giver en større kapacitet ved både sugning og aflæsning. Rørsystemet er fremstillet i 6” på både tryk og vakuum siden.

På påhængsvognen er der monteret en 5” sluse, ligeledes af den forbedrede type der giver kortere aflæssetider. Anlægget er forsynet med fjernbetjening til styring af alle funktioner, og hele vogntoget er lakeret ved Nordjysk Autolakering i Sæby

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com