Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lille lufthavn satser stort

Søgeord:

9. maj 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Femern-forbindelsen betyder opblomstring på Lolland-Falster, og det kan give den lille, oversete lufthavn i Holeby vind i sejlene.

Femern-forbindelsen betyder opblomstring på Lolland-Falster, og det kan give den lille, oversete lufthavn i Holeby vind i sejlene.Faktisk kan selv Jet-maskiner lande i lufthavnen, og det kan blive aktuelt, når arbejderne på Femern-forbindelsen rykker ind.

 

Lolland-Falsters lufthavn, der ligger få kilometer fra Rødbyhavn, hvor Femern-tunnellen skal pløje sig under vandet til Tyskland, går en gylden fremtid i møde.

 

Det vurderer formanden for Lolland-Falster Airport, tidligere borgmester i Rødby, Hans Ole Sørensen. For når byggeriet af tunnellen begynder, vil flere af opgaverne blive udført af udenlandske entreprenører.

 

- Og de vil have behov for at kunne transportere deres ingeniører og lignende med meget kort varsel, siger Hans Ole Sørensen til DR Sjælland.

Han forudser også, at der vil blive brug for hurtig ekspedition af reservedele fra udlandet, hvis der sker maskinnedbrud eller lignende under byggeriet.

mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com