Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Limfjordsbro bliver udskudt

Søgeord:

2. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2298 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nordjyske politikere og erhvervsfolk, der sætter næsen op efter vedtagelse af en tredje Limfjordsforbindelse i det nye folketingsår, får en lang næse.

Nordjyske politikere og erhvervsfolk, der sætter næsen op efter vedtagelse af en tredje Limfjordsforbindelse i det nye folketingsår, får en lang næse.Det skyldes et notat fra transportminister Pia Olsen Dyhr (SF), hvori hun oplyser, at et analysearbejde, som skulle være afsluttet i dette efterår, først forventes færdigt i april 2014.

 

Det betyder i praksis, at tiden vil være forpasset til at fremsætte et lovforslag om en tredje Limfjordsforbindelse i det folketingsår, der begyndte i går.

 

- Jeg synes, det er dybt skuffende, hvis det virkelig forholder sig sådan. I værste fald kan det jo betyde, at VVM-redegørelsen, som er en forudsætning for vedtagelsen af en tredje Limfjordsforbindelse, når at blive forældet, så vi må starte helt forfra. Det vil være helt urimeligt, siger den nordjyske regionsrådsformand Ulla Astman (S) til nordjyske.dk.

- Jeg håber da, at nogen i Folketinget vil bede ministeren om en forklaring på, hvorfor analysearbejdet er så meget forsinket, siger Ulla Astman.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com