Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Logi Trans opruster i Herning

Søgeord:

16. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2266 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Speditionsfirmaet Logi Trans bygger 3.600 kvadratmeter lager og kontor i Herning.

Speditionsfirmaet Logi Trans bygger 3.600 kvadratmeter lager og kontor i Herning.Tirsdag 10. september blev første spadestik taget til norsk ejede Logi Trans’ nye danske domicil i Herning. Logi Trans, der aktuelt sidder i lejede lokaler, har sikret sig en grund på ikke mindre end 40.000 kvadratmeter på Baggeskærvej i Herning.

 

Her bliver der i første omgang nybygget 3.000 kvadratmeter lager og 600 kvadratmeter kontor.

 

Logi Trans har i dag 6 ansatte i Herning, men selskabets administrerende direktør og indehaver, Pål Kjernes, forventer, at der hurtigt kan blive tale om noget nær en fordobling. Direktør for Logi Trans, Herning, Bent Norup Andersen, bekræfter, at han og medarbejderne står som små heste i startboksen, klar til at opfylde disse forventninger.

Logi Trans, der har hovedsæde i Tananger, har eksisteret siden 1994 og har samlet 50 ansatte i Norge, Holland og Danmark, som omsætter for omkring 230 millioner kroner årligt. En væsentlig del af denne omsætning kommer i kraft af firmaets speciale indenfor transport til og fra offshore-industrien. Men alle typer gods transporteres af Logi Trans, uanset transportform og destination.

 

-Logi Trans har i mange år ofret store ressourcer på udvikling af IT- og kvalitetsstyringsværktøjer, som i dag er blandt markedets bedste, ligesom det rullende materiel er af højeste kvalitet og sammen med kompetente, danske chauffører opfylder alle krav, uanset om godset er farligt, højt, bredt, langt eller tungt. Med bygningen af de nye faciliteter i Herning vil terminalhåndteringen og forholdene for de ansatte speditører også være optimale, så vi går optimistisk fremtiden i møde, udtaler Bent Norup Andersen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com