Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Logistikkens Dag slog besøgsrekord

Søgeord:

8. december 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

781 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Big data og droner i Aalborg.

Fremtidens teknologi er nutid, den er kommet for at blive og faktisk har den teknologiske udvikling overhalet virkeligheden. Morgendagens teknologi er opfundet – det er kun menneskelig omstillingsparathed samt sikkerheds- og lovgivningsmæssige barrierer, der står i vejen for en fremtid, hvor droner vil revolutionere blandt andet transport- og logistikbranchen.

 

Således lød i hvert fald budskabet fra en række eksperter, da det nordjyske logistiknetværk Smartlog 6. december for fjerde år i træk afholdt Logistikkens Dag, der med flere end 140 tilmeldte fra over 100 forskellige virksomheder og organisationer slog deltagerrekord.

 

- Dronerne kommer. Der er en masse forhindringer på vejen – men de kommer. Spørgsmålet er, hvorfor de først kommer nu? Helikoptere og modelhelikoptere har jo været opfundet længe, konstaterede lektor og droneforsker ved Aalborg Universitet Henrik Schiøler og fortsatte derefter med at forklare, at blandt andet ny batteriteknologi og bedre magneter har været udslagsgivende for, at dronerne først rigtig kommer på banen nu.

Læs meget mere om Logistikkens Dag 2016 i den kommende udgave af Danmarks Transport-Tidende.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com